Leverings- en Garantievoorwaarden van Talsma Meubels te Kollumerzwaag.

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en transacties, met uitsluiting van de voorwaarden van de opdrachtgever, tenzij wij schriftelijk met diens voorwaarden hebben ingestemd.
1.2 Alle aanbiedingen en prijsopgaven, in welke vorm dan ook gedaan, zijn vrijblijvend, tenzij daarvan uitdrukkelijk het tegendeel is bepaald.

2. Bestellen

Bestellingen bij Talsma Meubels kunnen telefonisch of via de website worden geplaatst. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een order bevestiging. In deze orderbevestiging wordt de levertijd, onder voorbehoud en de totale prijs vermeld.

3. Bezorgen

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de meubels te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand wordt hier een vergoeding voor berekend. De chauffeur bezorgt in eerste instantie tot aan de eerste deur op de begane grond. In overleg kan de chauffeur u helpen het meubelstuk te plaatsen waarbij eventuele opgelopen schade niet voor onze rekening komt.

4. Betaling

Bij aanvaarding van de opdracht is de opdrachtgever 15% van het totaalbedrag verschuldigd. Het restant kan na aflevering contant worden betaald of vooraf via de bank op rekeningnummer: Rabobank NL45RABO.0159.917.131. Gaarne naam en bonnummer vermelden.

5. Garantie

Op alle producten geleverd door Talsma Meubels geldt een garantie van 1 jaar. Mocht u onverhoopt binnen deze periode aanspraak willen maken op de garantie dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via de website of telefonisch. Na overleg repareren of vervangen wij het product. Schade ontstaan door onredelijk gebruik, niet compleet of verkeerd gemonteerde meubelen of commercieel gebruik vallen niet onder de garantie.
Wasmeubel dient zelf afgekoppeld te worden voor reparatie..

6. Productie

Producten van Talsma Meubels worden met zorg in de eigen werkplaats geproduceerd. Alle producten zijn goed geschuurd, splinter vrij en hebben geen scherpe hoeken. Verbindingen zijn waar nodig gelijmd en geschroefd. Hout is een natuurproduct en zal onder invloed van luchtvochtigheid altijd iets werken.

7. Materiaal en onderhoud

Mocht u de producten toch willen behandelen, dan kunt u bij ons advies inwinnen en de geschikte producten hiervoor aanschaffen.

8. Levertijd

De levertijd bedraagt ca. 6 tot 8 werkweken onder voorbehoud. Dit wordt gerekend vanaf de datum van de aanbetaling. Zodra de producten klaar zijn nemen wij contact met u op om de dag van levering te bespreken.

© 2024 Talsma Meubels